DPSD i kommunen - for den erfarne risikomanager
Arrangør: Kurser og konferencer

Aktivitetsnr: 2637-20-01-09Der er 18 frie pladser 
Tilmeldingsfrist: 17-11-2020
StedCOK Herlev
Lyskær 3 ef, 1. sal, 2730 Herlev
Dato og tid09.12.2020, Kl.: 09:00 - 15:30
Normeret24
Pris Aktivitet2.295,00 kr.
UndervisereDorthe Olsen
KontaktpersonDorthe Bidstrup Jensen    E-mail adresse: dbj@cok.dk

H-Målgruppe
Sundhedspersonale med funktion som risikomanager/ kvalitetsansvarlig eller lignende funktioner i kommunen.

H-Indhold
COK har nu fået mulighed for at udbyde dette efterspurgte kursus med en af de førende undervisere og praktikere indenfor patientsikkerhed i kommunen.

Med kurset får du redskaberne til at anvende Dansk Patientsikkerhedsdatabase (DPSD) på smartere og mere effektive måder.

Du vil få undervisning og konkret træning i, hvordan du udarbejder rapporter i DPSD, der matcher din organisations behov, og hvordan du kan opsætte automatiske planer, der udsender rapporterne til ledere og nøglepersoner, så du kan koncentrere dig om at få skabt læring af hændelserne.

Den viden og de færdigheder, du får med fra denne dag, vil give dig et bedre overblik, når patientsikkerhedsarbejdet skal planlægges, udvikles og kvalitetssikres. Desuden vil det blive meget nemmere for dig at generere, forstå og fremstille data til aktiv formidling til både kolleger og ledelse.

Inden kurset skal du sikre dig:
  • At du kan medbringe en bærbar PC med fjernadgang til kommunens intranet

  • At du er oprettet som sagsbehandler eller initialmodtager (alt afhængig af din funktion i forhold til DPSD), inden du kommer


Er du erfaren udi arbejdet med patientsikkerhed i kommunen, og er du klar til at blive endnu skarpere til at bruge DPSD aktivt i dit arbejde med patientsikkerhed? Så er dette kurset for dig.

COK Herlev, Lyskær 3 ef, 1. sal, 2730 Herlev
09.12.2020 kl. 09:00 - kl. 15:30