FLYTTET (pga. corona) - Gå hjem-møde – Relationel Kapacitet og tværgående samarbejde
Arrangør: Kurser og konferencer

Aktivitetsnr: 2836-20-00-05 
Tilmeldingsfrist: 09-03-2020
StedKomponent Aarhus
Hedeager 5, 1. sal, 8200 Aarhus N
Dato og tid16.03.2020, Kl.: 14:00 - 16:00
Normeret24
UndervisereJacob Storch
Rasmus Rossel
KontaktpersonDorthe Bidstrup Jensen    E-mail adresse: dbj@komponent.dk

H-Indhold
Med Relationel Kapacitet bliver du klædt på til at udvikle og lede tværfaglige og tværorganisatoriske opgaver. Ved at skabe mere sammenhæng i opgaveløsningen og styrke samarbejdsevnen på tværs af faggrupper og organisatoriske søjler kan I få mere kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen. Principperne i Relationel Kapacitet gør jer dermed i stand til at arbejde i feltet mellem samskabelse og sammenhængende ledelse. Samtidig udvikles en mere sammenhængende organisation, hvor medarbejdernes kreativitet kan understøttes.

Gå hjem-mødet bygger på nyere dansk og international forskning i ledelse af forandringer, relationer og performance. I får et kondensat af forskningsresultaterne omsat til konkrete analysemodeller og værktøjer, der kan understøtte en værdiskabende praksis.

Rasmus Rossel, COK og Jacob Storch, Joint Action tager jer igennem et par spændende timer med Relationel Kapacitet, hvor du bliver klogere på, hvad det vil sige at lede helhedsorienteret og få organisationen til at hænge bedre sammen i den praktiske hverdag.

Vi glæder os til at møde dig og blive klogere sammen.

Er du også optaget af det tværgående samarbejde?

COK i samarbejde med Joint Action omkring Relationel Kapacitet.


COK Aarhus, Hedeager 5, 1. sal, 8200 Aarhus N
16.03.2020 kl. 14:00 - kl. 16:00